fbpx

Madame Web – a póknők kivetik hálójukat az otthoni képernyőkre

Madame Web – a póknők kivetik hálójukat az otthoni képernyőkre

Prémium VoD premier

A Marvel univerzum mindig tartogat újdonságokat. Most például rejtélyes szuperhősnőjük története elevenedik meg a Madame Web c. filmben Dakota Johnsonnal a főszerepben. Ha a szélesvásznon lemaradtunk volna, vagy otthon is megnéznénk, már megtehetjük, hiszen a póknő, azaz Madame Web és pártfogoltjainak története április 2-től nézhető, megvásárolható vagy kölcsönözhető az Apple TV, a Google TV, a Rakuten TV és a Telekom FilmPremier kínálatában.

A Madame Web főhőse Cassandra Webb (Dakota Johnson), azaz Madame Web a Marvel univerzum első póknője. Eredeti karaktere 1980-ban látott napvilágot a képregényekben, a magyarok Madame Necc néven ismerhették meg egy évtizeddel később. Érdekesség, hogy Madame Web figurájának Stan Lee, a Marvel egykori elnökének felesége, Joan Lee kölcsönözte a hangját a Pókember című animációs sorozatban. Az eredetileg idős, vak és autoimmunbetegségéből kifolyólag paralízissel élő hősnő egészen új megközelítésben tűnik fel a Columbia Pictures által forgalmazott élő szereplős friss alkotásban.

A New York-i mentős, Cassandra Webb élete egy nap véglegesen megváltozik. Elkezdi látni a jövőt, ráadásul egy titokzatos, a falakon kúszó férfi (Ezekiel Sims szerepében Tahar Rahim) is többször felbukkan a közelében. Vajon Cassandrára vadászna? Szerencsére nincs egyedül, hiszen megismer három fiatal, belevaló, lányt, akik szintén szuperhős képességekkel rendelkeznek, és felkarolja őket egy közös kaland során. A második póknő, Julia Carpenter szerepében Sydney Sweeney-t láthatjuk, a további póknőket Celeste O’Connor és Isabela Merced alakítják. A Madame Webben nincs hiány a pörgős akciójelenetekből, és természetesen Marvel univerzumos utalásokból sem. Bár Pókember nem szerepel a képernyőn, de Mary Parker (Emma Roberts), az édesanyja felbukkan a filmben. A női szuperhősöket felvonultató alkotás április 2-től nézhető, megvásárolható vagy kölcsönözhető az Apple TV, a Google TV, a Rakuten TV és a Telekom FilmPremier kínálatában.

Korábbi sajtóközlemények