fbpx

Karrier a Próbakőnél

Az állások 80 százaléka rejtett állás

Az ügyfelek üzeneteinek célba juttatása java részben a hatékony kommunikációs csatornák kiválasztásában és megfelelő használatában rejlik.

 

Mindig nyitva tartjuk a szemünket, mert sosem tudhatjuk, mikor találunk egymásra a következő kollégánkkal.

Tudtátok, hogy az állások 80 százaléka úgynevezett rejtett állás? Ezeket a pozíciókat nem hirdetik meg nyilvánosan, de ettől még léteznek. És akkor hogyan töltik be ezeket? Persze a személyes ismeretség szerepe itt is igen nagy, de ezen kívül a közvetlen megkeresés az, ami segít a fluktuáció által megüresedett állások betöltésében.

Közvetlen megkeresés az, amikor álláshirdetés nélkül küldöd be a jelentkezésed egy munkáltatóhoz.

A módszer eredményességét mutatja, hogy a statisztikai hivatal szerint másfélszer annyi új munkatárs talál így munkahelyet, mint álláshirdetések útján.

Kérdések

 

Vannak válaszaid?

Küldd el nekünk az önéletrajzod az allas@probako.hu mailcímre, ha van válaszod a fentiekre. Jelentkezz még ma és kezdjünk el ismerkedni. Meglátjuk, meddig jutunk együtt.

A "know how" nem titok Célunk, hogy azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnék saját kezükbe venni cégük digitális kommunikációját átadjuk tapasztalatainkat, tudásunkat és megismertessük eszköztárunk titkaival, fortélyaival.

.