fbpx

Sajtóközlemények #homeentertainment hashtaggel

Sajtóközlemények #homeentertainment hashtaggel

Madame Web – a póknők kivetik hálójukat az otthoni képernyőkre

A Marvel univerzum mindig tartogat újdonságokat. Most például rejtélyes szuperhősnőjük története elevenedik meg a Madame Web c. filmben Dakota Johnsonnal a főszerepben, ami már nézhető, megvásárolható vagy kölcsönözhető az Apple TV, a Google TV, a Rakuten TV és a Telekom FilmPremier kínálatában. Prémium VoD premier.

Konzolról a mozivászonra

A Sony Pictures Television a teljesség igénye nélkül összegyűjtött 5 + 1 olyan film- és sorozatadaptációt a Gran Turismo című film televíziós premierje kapcsán, amelyek először játékként voltak közönségkedvencek.

A könyvadaptációk nem mind rosszak – Tom Hanks rá a bizonyíték

Tom Hanks Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésze, hosszú és változatos filmográfiája van, így nem meglepő, hogy számos filmje valamilyen irodalmi mű alapján készült. A legnagyobb klasszikusai, mint a Forrest Gump, a Kapj el, ha tudsz, A Da Vinci-kód mind-mind könyves adaptációk, de ki gondolta volna, hogy A szerelem hálójában egy 1937-es magyar színdarabon alapul? Lássuk tehát, a legfrissebbtől visszafelé haladva, melyek voltak a legfontosabb könyves adaptációk Tom Hanks karrierjében.