fbpx

Sajtóközlemények #brandedcontent hashtaggel

Sajtóközlemények #brandedcontent hashtaggel

A könyvadaptációk nem mind rosszak – Tom Hanks rá a bizonyíték

Tom Hanks Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésze, hosszú és változatos filmográfiája van, így nem meglepő, hogy számos filmje valamilyen irodalmi mű alapján készült. A legnagyobb klasszikusai, mint a Forrest Gump, a Kapj el, ha tudsz, A Da Vinci-kód mind-mind könyves adaptációk, de ki gondolta volna, hogy A szerelem hálójában egy 1937-es magyar színdarabon alapul? Lássuk tehát, a legfrissebbtől visszafelé haladva, melyek voltak a legfontosabb könyves adaptációk Tom Hanks karrierjében.

Naomi Ackie: TV-sorozatok és Star Wars után Amerika pophercegnője

Hogyan lesz egy londoni színésznőből Amerika kedvenc pophercegnője? Whitney Houstonon kívül tud-e bárki Whitney Houstont énekelni? A Whitney Houston: I wanna dance with somebody, az énekesnő életét bemutató film nagy sikerrel futott a hazai mozikban, és április 21-től már az otthoni képernyőkön is látható.

Amikor a fikcióról kiderül, hogy valóság

Egy-egy trauma feldolgozását sok esetben segítheti az irodalom vagy a filmek. Louise Penny, kanadai írónővel pont a fordított helyzet történt.

Könyv, film és sorozat: 3 kém lebilincselő, igaz története

Kémfilmek, kémregények, kémsorozatok – megannyi elképesztő sztorit láttunk, olvastunk már. Amikor ezekről kiderül, hogy nem a képzelet művei, még inkább meglepődünk. Hősök voltak, vagy árulók?