fbpx

Sajtóközlemények #Palletways Magyarország hashtaggel

Sajtóközlemények #Palletways Magyarország hashtaggel

Online oktatási központot hoz létre a Palletways

A Palletways Csoport olyan fejlesztéseket hajt végre, amelyekkel tovább javítja az ügyfelek kiszolgálását, növeli az elégedettségi szintjüket és tovább erősíti a szolgáltatásminőséget.

A palletways group új szolgáltatással könnyíti meg a nemzetközi szállításokat

A központi áruterítési Hubdrop szolgáltatás környezetbarátabb, gyorsabb és költséghatékonyabb a szállítmányozók számára.

A Palletways Csoport az olasz hálózat elindításának 20. évfordulóját ünnepli

A Palletways olaszországi jelenléte a hazai partnerek és ügyfelek számára is fontos, hiszen házhozszállítási szolgáltatásunkkal a hazánkból indított áruk bármilyen olasz címre könnyedén eljuttathatók.

Az otthon töltött nyári szünet a raklapos szállítmányozásban is éreztette a hatását

A járvány miatt egyre több barkács- és kerti eszköz, illetve építőanyag kerül raklapra Michael Sterk, a Palletways Group kereskedelmi vezetője szerint a raklapokon szállított növények, kerti berendezések és barkácsáruk forgalmának növekedése várhatóan folytatódik az év hátralévő részében és a jövő évben is. Ennek oka, hogy a családok otthonfelújítási projekteket hajtanak végre és több időt töltenek […]

Elsőként vezet be fogyasztók számára is elérhető raklapos házhozszállítást a Palletways

A hazai működésének második évfordulóját ünneplő Palletways Magyarország októbertől indítja el az iparágban első, kifejezetten házhozszállításhoz kínált raklapos szállítmányozási szolgáltatását.

Rendületlen növekedés a raklapos szállítmányozásban

2020. 04. 21. – A Palletways Magyarország – az Imperial üzletcsoport raklapszállító tagja – amellett, hogy a járványidőszakban is változatlanul üzemel, az elmúlt hónapban meghaladta a 100.000 raklapkiszállítási volument.

Palletways: egy éve Magyarországon

2019. 10. 24. – A Palletways Magyarország volumenben elért rekorddal és gyorsan növekvő helyi partnerhálózattal ünnepli első évfordulóját.