fbpx

Az SPI elindította FilmBox+ streaming szolgáltatását

Az SPI International bejelentette, hogy a mai napon hivatalosan is elindult megújított streaming szolgáltatása, a FilmBox+. A szolgáltatás a hagyományos tévézés és a digitális videótárak (VOD) nyújtotta élményt ötvözi, elérhető weben, mobilon, televíziós applikáción és egyes kábelszolgáltatók felületein keresztül is.

A mai napon indult útjára a FilmBox+, az SPI International új streaming szolgáltatása, amely az élőben sugárzott csatornáknak és a széles VOD kínálatnak köszönhetően ötvözi a lineáris és digitális televíziózást. A FilmBox+ az SPI korábbi alkalmazásának, a FilmBox Live-nak a továbbfejlesztése, amely könnyen átlátható kezelőfelületével, több képernyős lehetőségével és a mozifilmek, sorozatok, dokumentumfilmek sugárzásával teljesebb felhasználói élményt nyújt elődjénél. A felhasználók a mai naptól érhetik el a szolgáltatást közvetlenül a filmbox.com oldalon, vagy a FilmBox+ applikáció használatával bármilyen internethez csatlakozó eszközzel, legyen az akár okostelefon, tablet, okostévé vagy adott kábelszolgoltátó platformja.

„Örömmel jelentjük be új szolgáltatásunk, a FilmBox+ bevezetését, amely a FilmBox Live-ot váltja fel a mai naptól. A FilmBox+ kiválóan illeszkedik a kábeszolgáltatók és partnereink platformjaihoz, olyan gördülékeny és teljes szórakoztatási élményt kínálva, ahol a felhasználó áll a középpontban” – közölte Berk Uziyel, az SPI International ügyvezető igazgatója.

A Home of Good Movies mottóhoz híven a FilmBox+ a legnagyobb forgalmazók válogatott tartalmait hozza el a nézőknek, beleértve ebbe hollywoodi sikerfilmeket, világhírű sztárokat, független filmes gyöngyszemeket és tematikus műsorokat is. A szolgáltatás azoknak is kedvez, akik a hagyományos televíziózás élményéről sem kívánnak lemondani, a felületen ugyanis a nap huszonnégy órájában élőben és megszakítás nélkül sugárzott csatornák kínálata is elérhető. A FilmBox+ a felhasználói élmény tökéletesítésének céljából a Smart Collection Channels funkciót is bevezeti, vagyis olyan csatornákat kínál majd a felhasználóknak, amelyekre a FilmBox szerkesztői műfajnak, hangulatnak és különleges alkalmaknak megfelelően válogatnak össze különböző tartalmakat. Ennek a szolgáltatásnak a megjelenése az év egy későbbi időpontjában várható.

A FilmBox+ felületén a nézők jelenleg több ezer népszerű VOD tartalomhoz és 12 élő csatornához férhetnek hozzá, internethez csatlakozó eszközön keresztül bárhol, bármikor.

Korábbi sajtóközlemények