Merülj el a zenében a Panasonic HD605N zajcsillapító fejhallgatóval!

  • Három zajcsillapító mód a tiszta hangzásért
  • Nagy felbontású, autentikus hang vezetékes és Bluetooth csatlakozással
  • Tökéletes kényelem a 3D gömbcsuklós kialakítással

A Panasonic a mai napon mutatta be legújabb vezeték nélküli fejhallgatóját. Az új HD605N fejhallgató az adaptív zajcsillapítással tisztán szólaltatja meg a hangokat, és kimagasló minőségű audio felbontást képez Bluetooth-os és vezetékes csatlakozással is.

A fekete és mélybarna színben is kapható fejhallgató ergonomikus kialakításához hozzájárul a 3D gömbcsukló és a memóriahabos 3D fülkagyló, amelyek a maximális kényelemről gondoskodnak.

 

Merülj el a hangokban!

Szélessávú zajcsillapítás

A Panasonic HD605N fejhallgatók három zajcsillapítási móddal rendelkeznek (alacsony, közepes, magas), amelyek tökéletes hangtechnikai környezetet hoznak létre. A feedforward (előrecsatoló) rendszerben a mikrofon a burkolaton kívül található, míg a feedback (visszacsatoló) rendszer a sugárzó egységen, a dobhártyához közel foglal helyet. Ez az egyedi rendszer úgy kezeli a csillapító jeleket, hogy azzal kiváló, szélessávú zajcsillapító teljesítményt érjen el.

A fejhallgatók Ambient Sound Enhancer technológiával is rendelkeznek, amely igény esetén könnyedén átengedi a környezetből érkező hangokat. Ez különösen akkor hasznos, ha zenehallgatás közben pár szót váltana valakivel vagy például a repülőjárat információira vár a reptéren.

Élvezd gondtalanul a zenéket otthon vagy útközben, hiszen a fejhallgató aktivált zajcsillapítással 20 óra folyamatos lejátszást*1 biztosít.

A gyorstöltésnek köszönhetően pedig mindössze 15 perc alatt 120 percnyi üzemidő érhető el.

*1 SBC kodekes lejátszás

 

Kimagasló hangzás maximális kényelemmel

A HD605N fejhallgatók vezeték nélkül is szélessávú, nagy felbontású audiolejátszást*2 biztosítanak, amelyben a legfinomabb részletek is megszólalnak annak érdekében, hogy olyan akusztikai élményben legyen részed, amilyen az élő előadásokon tapasztalható.

A kiváló minőségű audio-összetevők között megtalálható az MLF (Multi-Layer Film) membránnal rendelkező 40 mm HD sugárzóegység, a rezgéscsillapító keret és a legfinomabb sugárzóhangolás, hogy a HD605N komoly mélyek megszólaltatására legyen képes.

A HD605N kialakításának köszönhetően valamennyi felhasználónak kényelmes viseletet biztosít. A 3D gömbcsukló lehetővé teszi, hogy a fejhallgató bármilyen fej- és fülformához alkalmazkodni tudjon. Ezt a kényelmet pedig még tovább fokozza az egyedien ergonomikus kialakítású 3D fülkagyló, amelyet alacsony ellenállású poliuretán habból képeztek ki, hogy pontosan illeszkedjen a fülre, és ezzel egy kényelmes, légmentesen záró hangszigetelést nyújtson.

*2 Akár 96 kHz-es / 24 bites lejátszás LDAC támogatással Bluetooth® lejátszás esetén. (Nagy felbontású lejátszás vezetékes kapcsolattal)

 

Specifikáció

Típusszám RP-HD605N
Hangsugárzó (mm) 40 mm
Mágnes típusa neodymium
Impedancia (Ω) (kikapcsolva, vezetékkel) 38 Ω
Érzékenység (dB/mW) (kikapcsolva, vezetékkel) 99 dB / mW
Frekvenicaátvitel (vezetékkel) 4 Hz – 40 000 Hz
Vezérlés / Mikrofon
Üzemidő akkumulátorral (aktivált zajcsillapítással, SBC kodekkel) kb. 20 óra
Töltési idő (25 °C-on) kb. 4 óra
Súly (vezeték nélkül) kb. 268 g
Mellékelt tartozékok USB töltőkábel: kb. 0,5 m

Lecsatlakoztatható vezeték: kb. 1,2 m

Hordtáska, repülőgépes jack adapter

Vezeték Vezeték hossza (m) 1,2 m, lecsatlakoztatható
Mini jack dugó (3,5 mm)  ●
Dugó Arany
Bluetooth® vezeték nélküli technológia Verzió  4.2
Támogatott audioprofilok A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Kodekek SBC, AAC, Qualcomm® aptXTM, Qualcomm® aptXTM HD, LDAC
Működési távolság Akár 10 m
Aktív zajcsillapítás

 

 

A specifikáció előzetes értesítés nélkül változhat. A megadott értékek hozzávetőlegesek.

MEGJEGYZÉS A VÉDJEGYEKRŐL:

A Bluetooth® szómárka és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek. Ezeket a márkákat a Panasonic Corporation licenc alapján használja. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő jogtulajdonosok védjegyei és kereskedelmi nevei.

Az LDAC a Sony Corporation védjegye.

A Qualcomm aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. terméke.

A Qualcomm a Qualcomm Incorporated védjegye, amelyet az Egyesült Államokban és más országokban jegyeztek be, és amely engedéllyel került felhasználásra. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amelyet az Egyesült Államokban és más országokban jegyeztek be, és amely engedéllyel került felhasználásra.

Korábbi sajtóközlemények