fbpx

MAGYAROK A VILÁG TOP 10 DRUPAL FEJLESZTŐI KÖZÖTT

A Clutch.co az Integral Vision-t a világ 7. legjobb Drupal fejlesztő vállalatának választotta

A Clutch.co évente több mint 7000 céget mér fel világszerte, és objektív ügyfél visszajelzések, mélyinterjúk, piaci részesedés és online jelenlét alapján rangsorolja a B2B cégeket. Az Integral Vision idén az összesítésben két kategóriában is szerepel: a Drupal fejlesztők között a 7., PHP fejlesztő kategóriában a 11. helyet szerezte meg a napokban nyilvánosságra hozott összesítésben.

A Clutch.co a világ egyik legnagyobb adat alapú beszerzéstámogató platformja, amely jelenleg több mint 200 000 szolgáltatót listáz több mint 500 kategóriában. A szolgáltatók értékelése teljesen objektív, hiszen elsősorban az ügyfelek visszajelzései alapján történik, de a sorrendet a munkatapasztalat (ügyfelek típusa és minősége), a piaci jelenlét (erőfeszítés, hírnév, közösségi média jelenlét) és a megszerzett díjak is befolyásolják.

Az Integral Vision 2009-es alapítása óta főként olyan nyílt forráskódú rendszerek személyre szabásával foglalkozik, ahol a nagy mennyiségű tartalom strukturálása és annak megjelenítése van a fókuszban. „Nagyon örülünk ennek az eredménynek, mivel elkötelezettek vagyunk a Drupal mellett. Ez a technológia mára nagyon kiforrott integrációs platformmá nőtte ki magát. A használatával a legkülönbözőbb formátumban és struktúrában is képesek vagyunk ugyanazon adatbázisban tárolt adatokat kinyerni, ami olyan költséghatékony fejlesztést tesz lehetővé, ami ügyféloldalon jelentős piaci előnyt is generál” – mondja Kulcsár Zsolt, az Integral Vision ügyvezető igazgatója.

Az Integral Vision 35 részletes ügyfélvisszajelzést szerzett a felületen, amely jelentős mértékben hozzájárult a kimagasló eredményhez: https://clutch.co/profile/integral-vision

Korábbi sajtóközlemények