fbpx

Partnerséget kötött az AXA Partners CEE és a Kiwi.com a biztonságos utazás érdekében

Partnerséget kötött az AXA Partners CEE és a Kiwi.com a biztonságos utazás érdekében

Az esetleges orvosi költségek fedezésére, valamint a járattörlések és a poggyász biztosítására kötnek a legtöbben szerződést – mutatják az AXA Partners CEE adatai, aki partnerségre lépett a vezető cseh utazási technológiai szolgáltatóval, a Kiwi.com-mal. A Kiwi.com célja, hogy az utazás a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb legyen. Most már a repülőjegyvásárlást követően a biztosítást is megköthetik a felületen a biztonságra vágyó utazók.

Az AXA Partners CEE évente fél milliónál is több hívást kap ügyfeleitől, akiknek orvosi segítségre van szükségük. Nyáron legtöbbször hasmenés, mandulagyulladás, allergiás reakciók és egyéb emésztőrendszeri megbetegedések keseríthetik meg a pihenést. Télen pedig törött karok, csuklók, ínszalag szakadás, – húzódás miatt kényszerülnek a legtöbben egy idegen ország kórházát felkeresni. Az AXA CEE Partners adatai szerint az orvosi költségek fedezése mellett a legnagyobb kereslet a járattörlések és az elveszett poggyászok kártérítése iránt mutatkozik.

A Kiwi.com innovatív algoritmusa révén megtalálja ügyfeleinek a legjobb útvonalat és árakat. „Célunk, hogy a legmagasabb szintű ügyfélélményt biztosítsuk és ezért folyamatosan keressük az együttműködési lehetőségeket azokkal a vállalatokkal, akik területükön élen járnak, és akikkel még egyszerűbbé és biztonságosabbá tehetjük az utazást. A vezető utasbiztosítási szolgáltatóval, az AXA Partners CEE-vel kötött együttműködésünk is ezen stratégia része” – mondta az együttműködés kapcsán Golan Shaked, a Kiwi.com kereskedelmi igazgatja.

Egy utazást nagyon költségessé tehet, ha káresemény történik és nincs biztosításunk. Az AXA utasbiztosítás most személyre szabott csomagokat kínál a Kiwi.com-on foglalók számára, amelyeket az utazás lefoglalása során néhány kattintással meg lehet kötni” – kommentálta a partnerségi megállapodást Pavel Jechort, az AXA Partners CEE marketing és termékigazgatója.

Az AXA utasbiztosítás – a megvásárolt biztosítás típusától és a Kiwi.com-on történő foglalás során az utazók számára elérhető Általános Szerződési Feltételektől függően – többek között fedezi az orvosi költségeket egy bizonyos összeghatárig, balesetbiztosítást, felelősségbiztosítást, poggyászbiztosítást, 24/7 segítségnyújtási szolgáltatásokat és az utazás lemondására vonatkozó fedezetet.

Korábbi sajtóközlemények