fbpx

Fogd a kezem – romantikus produkcióval indul a török sorozatok mekkája a FilmBoxon

Fogd a kezem – romantikus produkcióval indul a török sorozatok mekkája a FilmBoxon

A FilmBox a tervei szerint folyamatosan vezeti be magyarországi kínálatába a hazánkban töretlen népszerűségnek örvendő, immár külön műfajt teremtő török sorozatokat. Ennek első lépése a Fogd a kezem c. drámai alkotás.

A török sorozatok évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek hazánkban. A FilmBox az időtálló darabokat folyamatosan vezeti majd be a kínálatába, melynek első lépése a május 6-án indult Fogd a kezem (Hold my hand, Elimi Birakma) c. alkotás. A hazai közönség hétfőtől péntekig izgulhat a televízió előtt a fordulatokban és romantikában gazdag sorozat 45 perces magyar nyelvű epizódjai előtt, amelyek 19 órakor kezdődnek.

A szerelem, az ármánykodás, a véletlenek és a sors örökérvényű témái a drámai sorozatoknak, ezek nem maradhatnak ki a Fogd a kezem jeleneteiből sem. Az alkotók továbbá szerelmi háromszöggel, a társadalmi szakadékok megjelenítésével, és – szó szerint – sok gasztronómiai tartalommal fűszerezik meg a történetet, amelynek fókuszában a tehetséges és gyönyörű, színvonalas oktatásban részesült Azra (Alina Boz) és az gazdag családból származó, elkényeztetett Cenk (Alp Navruz) románca áll. Amikor a fiatalok először találkoznak egy repülőn, éppen az Egyesült Államokból térnek haza, csakhogy egészen más okból kifolyólag. Azra sikeresen elvégzett egy színvonalas gasztronómiai tanfolyamot, ezzel szemben Cenk kibukott az egyetemről. Első találkozásuk nem sikerül zökkenőmentesre, összecserélt poggyászaik miatt kénytelenek újra felvenni egymással a kapcsolatot. Ha pedig mindez nem lenne elég, a sors ismét keresztezi útjukat. Cenk nagyanyja, Feride asszony, a kemény, de jóságos étteremtulajdonos ugyanis munkát kínál a családi tragédiából kifolyólag nehéz helyzetbe került Azrának, aki egyik pillanatról a másikra létbizonytalanságban találja magát, ráadásul autista öccsének, Mertnek is nyoma veszett. Cenk is az étteremben dolgozik, Feride asszony azonban jobbnak látja, ha a fiú is végigjárja a ranglétrát, miután egyetemi tanulmányaiba nem fektetett elég energiát. A két fiatal tehát ismét találkozik egymással, akaratukon kívül, az események pedig szépen lassan elkezdenek kibontakozni, és egyre bonyolultabbá válnak.

A sorozat eredeti címe: Elimi Bırakma

Elérhető nyelv: magyar

Műfaj: dráma, romantika

Korábbi sajtóközlemények