fbpx

Drupal fejlesztőknek dolgozik a Próbakő

Az Integral Vision, hazánk egyik legsikeresebb Drupal fejlesztő vállalata meghívásos tendert hirdetett az ősz folyamán, amelyben PR kommunikációs feladatok ellátására keresett partnert magának. A meghívottak köre nem volt nyilvános. A pályázatot a Próbakő Kommunikáció nyerte, a megbízás 2020. november 1-jétől határozatlan időre szól.

A Drupal fejlesztés rendkívül összetett, a technológiában rejlő előnyök és lehetőségek kommunikálása komoly kihívást jelent. Fontos, hogy közérthető nyelven adjanak hírt az elért eredményekről, az alkalmazott technológiák és megoldások erősségeiről. A Próbakő ezeknek az üzeneteknek a megfogalmazásában, a célcsoportelérés javításában, a sajtókapcsolat kialakításában, valamint a közösségi médiafelületek kezelésében segíti az Integral Vision-t.

„Évek óta szinte kizárólag arról írunk, hogy mit jelent számunkra a jóllét, hogyan szervezzük a munkáinkat és a hétköznapjainkat. A személyes hangvételű bejegyzésekben egyebek mellett azzal foglalkozunk, hogy önszerveződő keretek között miként hozunk közös döntéseket, hogyan fejlődik a közösségünk, milyen változásokon megyünk át ebben a folyamatban. Ebben az önreflektív folyamatban keveset írtunk arról, hogy mivel foglalkozunk, hogy miért fordulnak hozzánk az ügyfeleink, miben van előnyünk a piacon. A visszajelzések alapján arra jutottunk, hogy nem mellőzhetjük tovább az erről való kommunikációt. Zsigerileg távol áll tőlünk a klasszikus marketingkommunikáció, éppen ezért olyan partnert kerestünk, aki üres lózungok helyett tárgyilagosan, reflektíven, célcsoportra szabja a mondatainkat. Akik hasonlóak hozzánk értékszemléletben, de különböznek tőlünk annyira, hogy rávilágítsanak a vakfoltjainkra” – mondta Kulcsár Zsolt, az Integral Vision ügyvezető igazgatója.

A Próbakő jelentős technológiai és IT tapasztalatokkal rendelkezik, portfóliójában az Integral Vision mellett olyan cégek és márkák találhatók, mint a Panasonic, az elem6, a Virgo Systems, a Rockwell Automation és a SES-ASTRA.

Korábbi sajtóközlemények