fbpx

A Revolut és a Kiwi.com egyesíti erőit

Partnerséget kötött a Revolut és a Kiwi.com, a globális utazási technológiai vállalat az utazás ösztönzése érdekében. A közös kezdeményezés eredményeképp a Revolut, a világszerte több mint 18 millió ügyféllel rendelkező globális pénzügyi szuperalkalmazás új felhasználói akár 7300 forint készpénzvisszatérítést kaphatnak a Kiwi.com-nál a következő foglalásukhoz, valamint az első három hónapban ingyenes hozzáférést kapnak a Revolut Premium szolgáltatáshoz.

A február eleji  soft launch-ot követően (Egyesült Királyság, Írország, Egyesült Államok) a kampányt Magyarországon és további kilenc európai piacon – Németországban, Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban, a Cseh Köztársaságban, Romániában, Lengyelországban, Szlovákiában és Portugáliában – is elindították.

„Mind a Kiwi.com, mind a Revolut a saját iparágukban diszruptív szerepet tölt be, és ez tökéletes partnerekké tesz minket. Nagyszerű, amikor két szervezet össze tud fogni, hogy olyan ajánlatokat és alternatív megoldásokat nyújtson, amelyek az ügyfelek számára előnyösek” – mondta  Golan Shaked, a Kiwi.com kereskedelmi igazgatója.

A Revolutról

A Revolut a világ első igazán globális pénzügyi szuperapplikációját építi, hogy segítsen az embereknek többet kihozni a pénzükből. A Revolut 2015-ben indult el az Egyesült Királyságban, pénzátutalást és pénzváltást kínál. Ma már több mint 18 millió ügyfél használja világszerte a Revolut innovatív termékeinek tucatjait, és havonta több mint 150 millió tranzakciót hajt végre.

A Kiwi.com-ról 

A csehországi székhelyű Kiwi.com vezető utazási technológiai cég világszerte több mint 1000 embert foglalkoztat. A Kiwi.com innovatív Virtual Interlining algoritmusa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen útvonalon egyesítsék a hagyományos és fapados légitársaságok közötti járatokat. A Kiwi.com napi 20 milliárd árellenőrzést végez a globális járattartalom 95%-án, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy jobb útvonalat és árakat találjanak, amelyeket más keresőmotorok nem láthatnak. Napi ötvenmillió keresést hajtanak végre a Kiwi.com weboldalán, és naponta több mint 25 000 ülőhelyet értékesítenek.

Korábbi sajtóközlemények