A Paramount Worldwide TV Licensing & Distributionnel kötött megállapodást az SPI/FilmBox

Az SPI/Filmbox leányvállalata, a Kino Polska TV S.A. által a Paramounttal kötött új szerződés remek szórakozást hoz a közép- és kelet-európai filmrajongók számára

Az SPI/FilmBox a Paramount Worldwide Television Licensing & Distributionnel kötött új megállapodással folytatja beruházásait és terjeszkedését a közép- és kelet-európai piacokon. Az új szerződés értelmében az SPI/Filmbox közép- és kelet-európai előfizetői hollywoodi kasszasikerekhez és díjnyertes filmekhez kapnak hozzáférést.

„Nagy örömmel jelentem be, hogy a Kino Polska TV S.A. és a Paramount közötti szerződés rendkívül izgalmas újdonságokat hoz a Filmbox csatorna közép- és kelet-európai előfizetői számára, valamennyi korosztályban,” osztotta meg a hírt Magdalena Blasiak az SPI International akvizíciós igazgatója. „A legjobb filmeket játszó csatornaként mindig arra törekszünk, hogy a minőségi tartalmak véget nem érő sorával szórakoztassuk előfizetőinket. A Paramount neves filmjeivel is a nézőinknek tett ígéretünket valósítjuk meg,” foglalta össze Blasiak.

Szeptembertől több tucat kasszasiker és díjnyertes film szerepel a Filmbox műsorán. Mission: Impossible – Titkos nemzet az Oscar®-díjas Christopher McQuarrie rendezésében, a Szövetségesek az Oscar®-díjas Robert Zemeckis rendezésében, Brad Pitt, Marion Cotillard főszereplésével, a számos szakmai díjat besöprő 13 óra Bengázi titkos katonái, Scarlett Johansson főszereplésével készült Páncélba zárt szellem, a Jack Reacher az Oscar®-díjas Christopher McQuarrie rendezésében, Tom Cruise főszereplésével, illetve a Jack Reacher: Nincs visszaút szintén Tom Cruis-zal a főszerepben. Ben Stillert, Owen Wilsont és Penelope Cruzt a Zoolander 2-ben láthatjuk, Van Diesel pedig az xXx. Újra akcióban című moziban tér vissza. És ez csak rövid válogatás a hagyományos műsorrendben és kölcsönözhető formában is elérhető filmek közül.