A Palletways Hungary 20,000 raklapot szállított az indulás óta

A Palletways Magyarország, amely Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos szállítmányozási hálózatának tagja, a tavaly októberi indulás óta jelentős eredményt ért el a szállított árumennyiség és a helyi hálózat mérete terén egyaránt.

A hálózat, amely 11 magyarországi tagvállalattal indult, az első hónapban körülbelül napi 100 raklapot szállított. Az elmúlt hát hónapban ez a mennyiség jelentősen megnőtt, és a Palletways Magyarország jelenleg körülbelül napi 300 raklapot szállít.

Az exponenciális növekedés eredményeként a hálózat jelentős mérföldkőhöz érkezett, amikor ez év áprilisában az összesen szállított raklapok száma elérte a 20 000-et.

A biatorbágyi központtal működő Palletways Magyarország hálózata jelenleg 15 tagból áll. A helyi ügyfelek a hazai és nemzetközi szolgáltatások teljes skáláját igénybe vehetik: 24 órás kiszállítás Magyarország területén, 48 órás kiszállítás, délelőtti kiszállítás mindez a szállítmányok teljes körű nyomon követésével.

Kovács Péter, a Palletways Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta: “A Csoport egyik legújabb tagjaként nagyon fontos mérföldkőhöz érkeztünk, nagyon elégedettek vagyunk a helyi hálózat elmúlt hét hónapban nyújtott teljesítményével. A kiváló minőségű szolgáltatásunk nagyon jó fogadtatásra lelt a magyar piacon. Vezető technológiánk és az európai kontinenst lefedő hálózatunk segítségével valóban egyedi csomagot tudunk kínálni ügyfeleinknek. Szeretnénk bővíteni export-import lehetőségeinket az Egyesült Királyság, Németország és az Ibériai-félsziget irányába. Ezekben a régiókban már eddig is jelentős sikereket értünk el, így nagy növekedési lehetőségek előtt állunk.”

Luis Zubialde, a Palletways Csoport vezérigazgatója elmondta: “Nagyon elégedettek vagyunk a magyarországi hálózat eredményeivel. Ez tökéletes összhangban van a Palletways Csoport extenzív növekedési periódusával, amelynek keretében tavaly ősszel Magyarország mellett három észak-európai ország is csatlakozott hálózatunkhoz. Természetesen továbbra is örömmel támogatjuk a magyarországi hálózat növekedését.”