fbpx

A mozikból az otthoni képernyőkre költözik a Bullet Train

Közel 222 ezren látták a mozikban David Leitch akciófilmjét, A gyilkos járatot

A mozikból az otthoni képernyőkre költözik a Bullet Train

David Leitch 127 perces száguldós filmje, A gyilkos járat a mozivászonról az otthoni képernyőkre költözik. Azok, akik lemaradtak Brad Pitt legújabb dobásáról december 2-ától többek közt a Magyar Telekom, a Vodafone, az Apple TV és a Google Play kínálatában nézhetik meg a Sony Pictures filmjét.

Augusztus elején mutatta be a Sony Pictures A gyilkos járat című filmet, amely Kotaro Isaka japán regényíró Bullet Train c. könyve alapján készült. A hazai mozikban közel 222 ezren látták David Leitch akciófilmjét. Az árbevétel adatok* alapján idén hazánkban a 11. legsikeresebb film volt, a független filmek közül pedig a 4. legeredményesebbnek bizonyult.

A gyilkos járatban Ladybug, a kissé szerencsétlen bérgyilkos, akit Brad Pitt alakít, legújabb küldetése során a világ minden tájáról érkező halálos ellenfelekkel kerül szembe – akiknek ugyan egymással összefüggő, de nagyon különböző céljaik vannak. Mindez a világ leggyorsabb vonatán történik, melyről nem is olyan egyszerű leszállni.

A mozik után decemberben berobog az otthoni képernyőkre a jakuzák, animék, bérgyilkosok, szociopaták társasága, hogy egy iszonyúan pörgős két órára, a villódzó fények hazájába, Japánba repítsen a híres, 320 km/h-val száguldó gyorsvonatra. A gyilkos járat december 2-től többek között a Magyar Telekom FilmPremier, a Vodafone Filmtár szolgáltatásában, valamint az Apple TV és a Google Play kínálatában érhető el.

*Box Office adatok, 2022. november 24. – árbevétel: 388 885 530 Ft, látogatószám: 221 647, www.filmforgalmazok.hu heti eredmények 2022.11.17.-2022.11.23.

A Sony Pictures Television-ről

A Sony Pictures Television (SPT) a televíziós iparág egyik vezető tartalomszolgáltatója, amely minden műfajban és minden platformon gyárt, forgalmaz és közvetít programokat világszerte. Amellett, hogy az iparág egyik legnagyobb, díjnyertes játékfilm-, televíziós műsor- és formátumkönyvtárát kezeli, az SPT sikeres globális tartalom-előállító üzletággal rendelkezik, önálló és közös tulajdonú produkciós vállalatokat működtet az Egyesült Államokban, Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, illetve világszerte több lineáris és digitális csatornát működtet. Az SPT a tokiói székhelyű Sony Group Corporation leányvállalatának, a Sony Pictures Entertainment-nek részeként működik.

 

Korábbi sajtóközlemények