fbpx

2020-as Panasonic televíziók a Netflix ajánlásával

A Panasonic bejelentette, hogy 2020-as OLED és LCD televízióinak többsége, egészen a HX800 modellekig rendelkezik a Netflix Recommended TV ajánlással.

„A Panasonic mindent megtesz azért, hogy a nézők a lehető legtökéletesebb élményt élvezhessék. Közvetlenül a Netflixszel működünk együtt, hogy minél pontosabban jeleníthessük meg a tartalmakat,” nyilatkozta Paul Darch, a Panasonic Marketing Europe televíziós részlegének vezetője.

A Netflix Recommended TV minősítés egy teljesítményt, felhasználóbarát kezelést és egyéb funkciókat felmérő, alapos vizsgálat eredménye, és célja, hogy segítsen a vásárlóknak olyan televíziót választani, amely a legjobban képes átadni a Netflix-élményt.

A filmrajongók számára tehát egy Panasonic televízió a legjobb választás hiszen azon kevés televíziók közé tartozik, amelyek nem csupán Netflix Recommended TV ajánlással rendelkeznek, de támogatják a Netflix Calibrated Mode funkciót is, amely úgy konfigurálja a televízió képernyőjét, ahogyan az utómunkálatok során a filmalkotók konfigurálják saját monitoraikat, hogy a filmstúdiók képminősége beköltözhessen az ön nappalijába is.

Netflix Recommended TV ajánlással rendelkező Panasonic televíziók:
https://devices.netflix.com/en/recommendedtv/2020/#tvs

OLED televíziók                    LCD televíziók
HZ2000 sorozat                      HX940 sorozat
HZ1500 sorozat                      HX900 sorozat
HZ1000 sorozat                      HX800 sorozat

Netflix Calibrated TV funkciót támogató Panasonic televíziók:

OLED televíziók
HZ2000 sorozat
HZ1500 sorozat
HZ1000 sorozat

Korábbi sajtóközlemények