fbpx

Miért jó, hogy a Worldcom PR Group hálózat partnerei vagyunk?

#worldcomstrong

Hogyan lettünk a Worldcom tagja? Amikor 2003-ban megalapítottuk a Próbakő Kommunikációt, szinte az első pillanattól kezdve igyekeztünk távolabbra nézni az országhatároknál. Kezdettől fogva figyeltük a nemzetközi trendeket, követtük a legfontosabb szakmai megmérettetések eredményeit, igyekeztünk tanulni a legjobbaktól bárhol is legyenek a világban.

A kezdetek a Worldcom hálózatában

Körülbelül 15 éve adódott számunkra a lehetőség, hogy belépjünk a Worldcom PR Group hálózatba. A csatlakozási folyamat fontos visszajelzést is jelentett az első komolyabb lépéseit próbálgató csapatunknak, hiszen ebben a globális ügynökséghálózatban a belépés nem automatikus, hanem egyfajta “felvételi vizsgán” kellett megfelelni. Amikor kiderült, hogy felvettek, még erősebben kezdtük érezni, hogy jó úton járunk.

A munka

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, meg a nagyvilág folyóin. Részt vettünk számos érdekes, izgalmas nemzetközi kommunikációs kampányban. A csapatommal a Worldcom égisze alatt terveztünk, szerveztünk és lebonyolítottunk szakmai eseményeket idehaza és külföldön egyaránt. Részesei lehettünk számos rendkívül hasznos szakmai továbbképzésnek. Tagjai vagyunk a hálózat ITC, FMCG és egészségügyi szakértőket tömörítő szakmai csoportjainak. És nem utolsó sorban külföldi piacok irányába kacsintgató ügyfeleik számára több alkalommal is tudtunk már hatékony támogatást biztosítani a világ különböző részein. Néhány éve még nemzetközi szakmai díjat is nyertünk egy innen, Budapestről irányított közép-európai pr-kampánnyal. Mindez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy: #worldcomstrong.

Személyes kötődés

Nekem személyesen is sokat adott és ad a mai napig a Worldcom PR Group nemzetközi kapcsolatrendszere. Hosszú évek óta tagja vagyok az EMEA régió igazgatótanácsának, két évig a szervezet európai elnökeként is dolgoztam. Sokat tanultam nemzetközi csapatok menedzseléséről, kulturális különbségek megértéséről, nyelvi akadályok legyőzéséről. És persze arról, hogy bárki bármit is mond, sokkal több a hasonlóság országaink, piacaink, szakmai problémáink között, mint azt elsőre gondolnánk.

Worldcom Public Relations Group - We deliver outstanding communications results worldwide

Worldcom Public Relations Group – We deliver outstanding communications results worldwide

A szerző

R. Nagy András

Ügyvezető partner