fbpx

Bence bemutatkozik

Mivel nem olyan régen kerültem a csapathoz és még nem ismernek olyan sokan, így az alábbiakban szeretnék bemutatkozni. Ehhez írtam egy rövid ismertetőt magamról. Olvassátok hát és forduljatok hozzám bizalommal!

Ki vagyok én?

Andris Bence vagyok, 24 éves. Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Kommunikáció- és Médiatudomány MA végzős hallgatója, valamint a Próbakő Kommunikáció csapattagja idén június óta.

Mit csinálok?

A mesterképzésen digitális tartalommenedzsment specializációt választottam, mivel olyan témák foglalkoztatnak, mint a márkakommunikáció, social media marketing és a kreatív PR kampányok. Szakdolgozatomban is olyan kreatív, sporttal kapcsolatos kampányok elemzésével foglalkozom, amelyek szinte tökéletesen használják ki a pillanatot, a nyelvi sajátosságokat és a humort.

Hogyan csinálom?

Középiskolában informatikai osztályba jártam, így nagyon otthonosan mozgok az IT dolgok világában, könnyen ismerkedek új szoftverekkel, platformokkal. Egyetemen anglisztika alapszakon végeztem, illetve ösztöndíjjal pár hónapot az Egyesült Államokban tölthettem, így angol nyelven is erős kommunikációs készségekkel rendelkezek, ami manapság szintén elengedhetetlen. Hatékonyan priorizálom a feladatokat, meglátom azokban a lényeget és rendszerszinten kezelem őket. Ezeket az alapokat használva folyamatosan fejlesztem magam, hogy naprakész legyek ebben a gyorsan változó szakmában.

Miért pont Próbakő?

Már az ismerkedős interjún is nagyon szimpatikus volt a csapat, majd az onboarding folyamat során és azóta is igazolták, hogy egy segítőkész és nagyon képzett ügynökség. Sok figyelmet fordítanak egymásra, illetve arra, hogy képezzék magukat annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudják biztosítani az ügyfeleik számára. Nagyszerű hely arra, hogy fejlődjek és remek érzés a csapat tagjának lenni.

A szerző

Andris Bence