fbpx

Virgo Employer branding

  • A kihívás: Mivel a magyarországi IT piac jelentős része Budapesten koncentrálódik az ország többi régiója fontos gazdasági és munkaerőpiaci fejlődési lehetőségtől esik el. A Virgo balatonfüredi irodája ennek megy elébe.
  • A megoldás: Együttműködés a Veszprémi Egyetemmel, ahol a Virgo képzéseken és konferenciákon adja át IT piaci szaktudását és tapasztalatait a jövő fejlesztőinek. Ezen kívül munkaerő toborzás során nagy hangsúlyt helyez arra az üzenetre, hogy a munkahelyteremtéssel megoldást nyújt azoknak a fejlesztőknek is, akiknek lakóhelye a balatoni régióban van, és szívesen maradnának otthon.
  • Az eredmények: Kétoldalas anyag a Forbes magazin 2016/augusztusi számában a balatonfüredi iroda régiós szerepéről, interjú a füredi iroda vezetőjével a hvg.hu Vállalat+Vezető című rovatában, a cég Facebook oldalán a balatonfüredi irodához kapcsolódó bejegyzések külön címkével kerülnek fel (#virgofured), amely által visszakövethetőek az érdeklődők számára (2016. április-október 14.800 elérés – 2016. november 15-i adat)

A szerző

Mucsi Márton

Digitális média szakértő