fbpx

Sajtóközlemények

Sajtóközlemények

Szinte mindenki trükközik, hogy olcsóbban utazhasson

2024. 07. 09

Az infláció a fiatalok többségének átírta az utazási terveit, de azért leleményességből, okos trükkökből nincs hiány. A legtöbben félretettek pénzt, sokan eleve csak pénztárca-barát helyeket keresnek, de vannak olyanok is, akik különböző luxuscikkekről mondanak le azért, hogy utazhassanak – mutatják a Kiwi.com friss, reprezentatív felmérésnek eredményei. A felmérésben részt vevő országok közül mi, magyarok keressük szálláshelyek kapcsán a legjobb ár/érték arányt.

Aki lemarad, az kimarad – az adatközpontoknak is fel kell készülniük az AI terjedésére

2024. 07. 03

Az AI egyre nagyobb térnyerése miatt az adatközpontok energiaigénye és hőkibocsátása is nagyobb lesz. Mindez környezetvédelmi szempontból kihívás és egyúttal természetesen lehetőség is a vállalatoknak, ugyanakkor a fokozódó energiaigény tudatosabb szerverüzemeltetést is igényel.

Az egészségügyi rendszerek helyzetéről Európában

2024. 06. 26

A STADA 23 európai országban végzett reprezentatív felmérése szerint mi, magyarok használjuk leginkább a Google-t, ha egészségüggyel kapcsolatos kérdésünk van. A felmérésből kiderül az is, hogy 10 éves távlatban szerintünk fognak leginkább bevetni robotokat az egészségügyben.

Easter egg-ek nyáron is, avagy a Szellemirtók – A borzongás birodalma rejtett gyöngyszemei

2024. 06. 25

Idén ünnepli 40. születésnapját a filmtörténet klasszisai közé bevonult Szellemirtók, amely napjainkra szériává nőtte ki magát. A sorozat legfrissebb darabja, a Szellemirtók – A borzongás birodalma (2024) robog tovább a nosztalgiavonaton, és újdonságai mellett, ha szemfülesek vagyunk, egészen meglepő és szórakoztató utalásokat találunk benne.

Indul a nyár – a többség csak pihenne, amikor nyaral

2024. 06. 25

Az Y generáció tagjai fáradtak, 83%-uk másra sem vágyik, minthogy pihenhessen és lazíthasson, amikor nyaral, de a Z generáció felnőtt tagjainak háromnegyede is erre vágyik leginkább – mutatják a Kiwi.com friss, reprezentatív felmérésének adatai. A World Travel Hacker kampány kiválasztott magyar párosának azonban biztosan nem a pihenésről fog szólni 4 hét nyáron…

Súlyos eurókba fájhat évente a fuvarozó vállalatoknak a jogosulatlan üzemanyag-használat

2024. 06. 20

Az üzemanyaggal való visszaélés olyan extra és nem tervezhető kiadást jelent a fuvarozó vállalatok számára, amely a magas üzemanyagköltség miatt nem egy elhanyagolható „járulékos” probléma. A fuvarozó cégek kiadásainak több mint 50%-át teszik ki a működéssel kapcsolatos ráfordítások, melyek közül az üzemanyagköltés a legjelentősebb.

Az álommeló utazással jár

2024. 06. 12

A Z generáció felnőtt tagjai inkább dolgoznának népszerű nyári nyaralóhelyen, mint az Y generációsok; az Y-ok pedig jobban élveznék az önkénteskedést. Közel minden 5. magyar fiatal attól lenne boldog, ha lustálkodhatna a nyáron – mutatják a Kiwi.com friss, reprezentatív felmérésének adatai. Az utazás azonban mindent visz: az Y-ok és a felnőtt Z-k több mint felének álom nyári munkája az lenne, ha fizetésért utazgathatna a világban.

Tízből kilenc magyar nem eszik elég zöldséget, gyümölcsöt

2024. 06. 06

Csupán 10%-unk eszi meg zöldségből és gyümölcsből az Egészségügyi Világszervezet által ajánlott mennyiséget, azaz a napi legalább 5 adag zöldséget és gyümölcsöt – mutatják a STADA Palánta Programjának keretében végzett friss, reprezentatív felmérésének adatai.

Kényszerből lehetőség: a magyar e-kereskedők nyerhetnek a határátlépéssel

2024. 05. 30

A Temu megjelenése nagyobb piaci sokkot okozott a hazai e-kereskedelemben, mint a koronavírus-járvány és az ukrán háború. Az, aki átgondoltan használja a mesterséges intelligenciát, kiemelkedhet a versenytársai közül, ugyanakkor ez az új technológia olyan eszközt ad a kiberbűnözők kezébe, amellyel manipulált ajánlatokat hozhatnak létre. Merre tovább, milyen az e-kereskedelem jövője, mik a lehetőségek, mik a kihívások?

Kiwi.com: Nyári trendriport

2024. 05. 28

Míg Barcelona és Róma azok közé az úti célok közé tartoznak, amelyek sosem veszítenek népszerűségükből a magyarok körében, addig Isztambul a tavalyi 18. helyről a harmadikra ugrott a Kiwi.com repülőjegy-foglalási listáján a nyári hónapokra. Tavalyhoz képest számottevően több magyar repül idén Alicantéba, Bázelbe és New Yorkba, a júniusi EB miatt pedig Stuttgart is bekerült a top20-ba. Arányaiban több honfitársunk utazik idén távolabbi úti célokra is, Ázsia különösen népszerű.

Megalakult az HonestFood Egyesület

2024. 05. 22

Giacomo Pedranzini, a KOMETA ügyvezető igazgatója megszólított iparági szakembereket, és létrehozták a non-profit HonestFood Egyesületet, amely a fogyasztók és vállalkozók számára is fenntarthatóbb és egészségesebb környezetet ígér.

Stuttgartba átlagosan 60 ezer Ft-ba kerül egy repülőjegy az Eb alatti időszakra Magyarországról

2024. 05. 16

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság miatt 59%-kal több magyar repül Németországba, mint tavaly ugyanebben az időszakban a Kiwi.com foglalási adatai alapján. Az Eb alatti időszakra a tőlünk Németországba szóló repülőjegyek ára 60 ezer Ft körül mozog. Míg tavaly Berlinbe foglalt a legtöbb honfitársunk, addig idén Stuttgart vette át a vezetést, ahol a magyar válogatott két csoportmérkőzést is játszik.  Németország annyira népszerű lett az Eb időszakában, hogy megelőzte Törökországot és Portugáliát is.

Fogd a kezem – romantikus produkcióval indul a török sorozatok mekkája a FilmBoxon

2024. 05. 08

A török sorozatok évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek hazánkban. A FilmBox az időtálló darabokat folyamatosan vezeti majd be a kínálatába, melynek első lépése a május 6-án indult Fogd a kezem (Hold my hand, Elimi Birakma) c. alkotás. A hazai közönség hétfőtől péntekig izgulhat a televízió előtt a fordulatokban és romantikában gazdag sorozat 45 perces magyar nyelvű epizódjai előtt, amelyek 19 órakor kezdődnek.

Artisjus logó

Azahriah, Beton.Hofi és Pogány Induló is az idei Artisjus díjazottak között

2024. 05. 06

Idén is kiosztották könnyű- és komolyzenei kategóriákban az Artisjus-díjakat: összesen tizenhárom zeneszerző, szövegíró munkáját ismerték el. Az Artisjus 24. alkalommal díjazta a legkiválóbbnak ítélt kortárs zeneszerzőket és szövegírókat azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókra és az ezekbe fektetett szerzői munka jelentőségére.

Z-generációs álommeló 

2024. 05. 02

A fiatalok többsége karrierlehetőségként is tekint a social médiára – a Kiwi.com éppen ezért idén is meghirdeti a World Travel Hacker kampányát. Tavalyhoz hasonlóan vajon most is lesz magyar kiválasztott, aki párjával együtt 4 héten át belekóstolhat abba, hogy milyen az utazási influencerek élete? A lehetőség adott, a Kiwi.com június 19-ig várja a jelentkezéseket.

Eurowag Prime Network néven üzemanyagtöltő-állomás hálózatot indít az Eurowag Európa legfontosabb tranzitútvonalain

2024. 04. 30

Az Eurowag Prime Network 70 töltőállomásból álló hálózata Közép-, Kelet- és Dél-Európát fedi le. A kutak a járművezetők számára a legideálisabb lokációkon, a nagy tranzitforgalmú útvonalak mentén helyezkednek el, kedvező árú üzemanyagot és számos kiegészítő szolgáltatást biztosítanak.

Artisjus logó

Rakovszky Zsuzsa az Artisjus Irodalmi Nagydíjasa 2024-ben

2024. 04. 29

A Vita élő időben című verseskötetéért, valamint teljes életművéért Rakovszky Zsuzsa kapja idén az Artisjus Irodalmi Nagydíjat. A fődíjas mellett Győri László, Milbacher Róbert, Bényei Tamás, Darvasi Ferenc és Reményi József Tamás (posztumusz) részesül elismerésben, négy különböző kategóriában. Az Artisjus-díjat alapítása óta eddig 89 költő és író vehette át.

Artisjus logó

Sikeresen alkotni egyszerre többféle zenei stílusban – Madarász Gábor, Kemény Zsófi, Kun Bálint, Glen Gabriel (SE) a DEX-en

2024. 04. 18

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre. A meghívott szakemberek tematikus mesterkurzusain az érdeklődők május-júniusban vehetnek részt az Artisjus székházban.

Budapestről Bázel a legnépszerűbb – lássuk, mit ne hagyjon ki az, aki ide látogat

2024. 04. 16

Idén kiemelt érdeklődés övezi Svájcot, ráadásul olcsóbban lehet repülőjegyet foglalni, mint tavaly a Kiwi.com foglalási adatai alapján. A magyarok körében olyannyira népszerű, hogy a Svájcba irányuló repülős forgalmat a Budapest-Bázel útvonal vezeti. A cseh utazási technológiai vállalat válogatásában 3 kihagyhatatlan bázeli látnivaló található, és természetesen a gasztronómia sem maradhat ki.

Madame Web – a póknők kivetik hálójukat az otthoni képernyőkre

2024. 04. 02

A Marvel univerzum mindig tartogat újdonságokat. Most például rejtélyes szuperhősnőjük története elevenedik meg a Madame Web c. filmben Dakota Johnsonnal a főszerepben, ami már nézhető, megvásárolható vagy kölcsönözhető az Apple TV, a Google TV, a Rakuten TV és a Telekom FilmPremier kínálatában. Prémium VoD premier.

Újabb HVO100 bioüzemanyag-töltőállomással bővül az Eurowag hálózata A biodízellel akár 90 %-kal csökkenthető a CO2-kibocsátás

2024. 03. 28

A HVO100 legnagyobb előnye – amellett, hogy jelentős mértékben csökkenti a CO2-kibocsátást – teljes mértékben kompatibilis a meglévő üzemanyag-ellátási infrastruktúrával, a dízel járművekbe mindenféle átalakítás nélkül, változatlan módon tankolható. Az Eurowag HVO100 bioüzemanyagtöltő-állomást jelenleg Ausztriában, Szlovákiában és március eleje óta immár Csehországban is üzemeltet. A hazai bevezetés jelenleg engedélyezési fázisnál tart.

Vége az iskolának és másnap már repülnek is a magyarok

2024. 03. 22

Bázel a legnépszerűbb repülős úti cél a tavaszi szünetben Budapestről a Kiwi.com foglalási adatai alapján. Svájc mellett kiugróan megnőttek a Törökországba és a Fülöp-szigetekre szóló foglalások. Ugyan a rövid, azaz az 1500 km-en belüli járatok teszik a foglalások jelentős részét, de egyre többen utaznak tengerentúlra a húsvét környéki időszakban is. Úgy fest, hogy a meghosszabbított tavaszi szünet az utazási kedvre is jó hatással van.

Artisjus logó

Infláció értéke alatt tudtak csak nőni a szerzői jogdíjak

2024. 03. 20

2023-ban közel 12 milliárd forint jogdíjat fizetett ki a dalok, zeneművek szerzőinek az Artisjus. Ez nominális növekedést jelent csupán, az elmúlt évek jelentős inflációja miatt a reálérték nem éri el a pandémia előtti felhasználások után keletkezett, 2020-ban kifizetett jogdíjakét. Azzal együtt sem, hogy újabb jelentős növekedés volt a digitális jogdíjakban, amelyek 2023-ban már az 1,2 milliárd forintot is meghaladták.

Most akkor mégis él a romkom?

2024. 03. 18

A romantikus vígjátékok a 90-es években, valamint a 2000-es évek elején rendkívüli népszerűségnek örvendtek, aztán a streaming előre törésével a műfaj a mozikban háttérbe szorult. Mi változott? A legújabb romantikus komédia, az Imádlak utálni valamit nagyon eltalált; a magyar és a nemzetközi mozikban is sikeres, a premier óta több, mint 200 millió dollár bevételt hozott. Vajon mit tud ez a film?

Szlovákia is csatlakozik az európai útdíjrendszerhez

2024. 03. 18

Március 18-tól Szlovákia is csatlakozik az egységes Európai Elektronikus Útdíjszedési Szolgáltatáshoz (EETS), így immár kilenc EU-s országában válik elérhetővé az Eurowag EVA útdíj szolgáltatása, amely lehetővé teszi az országokon átívelő útdíjfizetést.

Dubaj idén még népszerűbb lesz, mint tavaly

2024. 03. 13

Dubaj a világ egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, ahol a sivatag és az ősi beduin kultúra keveredik a modern városi életmóddal. A legek városában a fém- és üvegtornyok mellett óvárost és tengerpartot is találunk – mindez olyannyira vonzó, hogy a Kiwi.com friss adatai alapján már eddig 34%-kal több foglalást adtak le honfitársaink idénre Dubajba, mint amennyien a tavalyi évben utaztak ide.

MPRSZ PR ügynökség

Újabb PR ügynökség, a Próbakő Kommunikáció szerzett nemzetközi akkreditációt

2024. 03. 06

Az ICCO (International Communications Consultancy Organisation) akkreditációját a budapesti Próbakő Kommunikáció kapta meg másodikként Magyarországon. A világszerte használt, nemzetközi kritériumok alapján kialakított tanúsítvány az ügynökségek magas szintű szolgáltatásnyújtás és minőség melletti elkötelezettségének legfontosabb szakmai elismerése

Nőnap kreatívan: Életre szóló élmény egy csokor virág áráért

2024. 03. 05

Nőnap közeledtével a Kiwi.com összegyűjtött öt olyan európai várost, ahova a retúr repülőjegy nem került többe idén tavasszal, mint egy nagy csokor virág, egy parfüm vagy egy éttermi vacsora. Hiszen mi lehetne klasszabb, mint kávézni a milánói dóm szomszédságában, kézen fogva andalogni a berlini állatkertben vagy az aktívabb pároknak akár részt venni egy albán bunkertúrán?

Síbaleset esetén akár 9 millió forint is lehet a kórházi számla

2024. 02. 22

Télen jellemzőbbek a síeléssel kapcsolatos balesetek, míg nyáron főképp hasmenés, allergiás reakciók ronthatják el a nyaralást az AXA Partners CEE adatai szerint. Az ambuláns ellátás és a kórházi kezelés is az USÁ-ban lehet a legköltségesebb, de a járóbeteg ellátásért az EU-s országokban is 100 és 250 euró közötti összeggel kell kalkulálni, ha nincs utasbiztosításunk.

Gyilkos típus – misztikus krimisorozat rázza fel a hazai nézőket

2024. 02. 22

Mit érdemel az, aki megaláz egy áldozatot, majd maga is áldozattá válik egy hasonló zaklatási ügyben? Megtalálja az igazságot és vajon odaítélik neki? A Gyilkos típus című krimisorozatban egy ügyvédnő története elevenedik meg, aki saját védence csapdájába esett. A sorozat összes epizódja megtekinthető február 22-től az HBO Max felületén, március 17-től pedig heti epizódpremierekkel lesz látható az HBO Max 3 csatornán.

Partnerséget kötött az AXA Partners CEE és a Kiwi.com a biztonságos utazás érdekében

2024. 02. 16

Az esetleges orvosi költségek fedezésére, valamint a járattörlések és a poggyász biztosítására kötnek a legtöbben szerződést – mutatják az AXA Partners CEE adatai, aki partnerségre lépett a vezető cseh utazási technológiai szolgáltatóval, a Kiwi.com-mal. A Kiwi.com célja, hogy az utazás a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb legyen.

Vége a matricázásnak

2024. 02. 13

A 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg feletti autóbuszok 2024. április 1-jétől a megtett úttal arányosan, az e-útdíj-rendszerben kell, hogy díjat fizessenek az úthasználatuk után. A korábbi gyakorlat szerinti e-matrica ezekre a járművekre a jövőben már nem váltható. Az új rendszerre való átállás kihívás elé állítja a sofőröket és az üzemeltetőket, de lesz, akik számára előnyös lesz a kilóméter alapú útdíjszámítás.

A spanyol melegrekord hírére megugrottak a repülőjegykeresések a mediterrán országba

2024. 02. 01

Közel másfélszerannyian kerestek rá spanyol úti célokra a mediterrán ország melegrekordjának hírére a Kiwi.com-on keresztül, és a ténylegesen foglalók többsége a következő 1-2 hétben útra is kel, hogy feltöltse D-vitamin raktárait.

Artisjus logó

Németh Alajos Lojzi az Artisjus újraválasztott elnöke

2024. 01. 31

Újabb két évre Németh Alajos Lojzit választották a szerzői egyesület elnökének. A Bikiniből ismert dalszerző-előadó második alkalommal tölti be ezt a tisztséget, és sürgeti a jogdíjak inflációs értékkövetését.

A Lucart csatlakozik a Tudományos Alapú Célkitűzések kezdeményezéshez

2024. 01. 18

A hazánkban Nyergesújfalun jelen lévő Lucart 2022-ben 2021-hez képest 11, 2014-hez képest pedig 22%-kal csökkentette a fajlagos CO2-kibocsátását. A papíripari vállalat a  fenntartható jövő iránti elkötelezettsége jegyében csatlakozik a  Tudományos Alapú Célkitűzések kezdeményezéshez.

Ázsia népszerűsége nő

2024. 01. 18

Nagyobb az érdeklődés az ázsiai úti célok iránt a Kiwi.com foglalási adatai alapján, és sokkal több magyar repülhet idén távolabbi desztinációkra, mint tavaly. A cég adataiból kiderül az is, hogy nemcsak messzebbre utazunk, hanem több napot is töltünk a választott desztináción, valamint átlagosan korábban veszünk repülőjegyet, mint tavaly. 

A gulyásleves és a mákos guba a kedvencünk

2024. 01. 17

Sok magyar igazán kreatívan veszi fel a kesztyűt az ételpazarlás ellen, ahogy ez kiderül a Kometa játékából is, amelyben Facebook és Instagram követőiket kérdezték kedvenc maradékmentő receptjeikről. A válaszadók remek ötleteket osztottak meg, a favorit egyértelműen a gulyásleves és a mákos guba.

Így utazhatsz olcsón – Tippek profi utazóktól

2024. 01. 15

Minden vágyad, hogy 2024 klassz kiruccanásokkal teli legyen, de fontos, hogy spórolj az utazáson, hogy több maradhasson élményekre? Állítottál már be azért hajnali órákra ébresztőt, hogy olcsóbb repülőjegyet találj? Ha nem, akkor vélhetően hasznosak lesznek neked a Kiwi.com World Travel Hacker egyik nyertes párosának, Orsinak és Priyeshnek a tippjei.

Fedezze fel, élje át: A Panasonic bemutatta a Fire TV funkciót is felvonultató Z95A és Z93A készülékeket

2024. 01. 11

A Panasonic két új zászlóshajó OLED TV-vel a Z95A (65″ és 55″) és a Z93A (77″) tévékkel bővítette 2024-es kínálatát. Ezek a televíziók a Fire TV integrációnak köszönhetően a streaming szolgáltatásokat, az alkalmazásokat, az élő csatornákat és a személyre szabott ajánlásokat egyesítő, egyéni igényekhez alakítható kezdőképernyővel forradalmasítják a tartalmak felfedezését és élvezetét.

A FilmBox Hungary együttműködési megállapodást kötött az RTL Saleshouse-szal

2024. 01. 11

Az SPI International – amely a CANAL+ csoport tagja és többek közt a FilmBox tulajdonosa – együttműködési megállapodást kötött az RTL Saleshouse-szal.

A ChatGPT szerint Napóleon a leghíresebb

2024. 01. 10

2024. január elején azt a kérdést tettük fel a ChatGPT-nek magyarul, hogy „Kik a leghíresebb történelmi személyek?”. Válaszában a mesterséges intelligencia első helyen Napóleont jelölte meg. Lássuk, hogy a ChatGPT a kérdésre adott válaszában mely történelmi személyeket jelölte meg az első 5 helyen, és hogy velük milyen kulturális alkotásokban találkozhatunk.

Íme London, Varsó és Stockholm hangulatos korcsolyapályái, ha átsiklanánk a határon

2023. 12. 20

A Kiwi.com összegyűjtött három olyan európai fővárost, ahol a belvárosi kalandozást teljesebbé tehetjük egy kis jégen siklással. Lássuk, mikre érdemes figyelni, ha London, Varsó vagy Stockholm felé vesszük az irányt, hol mennyi a belépő (ha van), és mennyibe kerül a korcsolyabérlés.

A karácsonyi zokni a legnépszerűbb ünnepi kiegészítő

2023. 12. 20

Minél fiatalabb valaki, annál inkább ölti magára a karácsonyt – derül ki a Klarna reprezentatív felmérésének* adataiból. Tízből hat Z generációs tervezi, hogy az ünnepi témát beépíti a karácsonyi outfitjébe, és a milleniálok körében is több lesz az, aki karácsonyi zoknit húz, csúnya pulcsit ölt magára vagy épp tematikus pizsamában díszít fát. Minden 8. nő készít karácsonyi témájú manikűrt.

Kiwi.com – Így repültünk idén: hétfő este 7-kor vettünk legtöbbször repülőjegyet

2023. 12. 15

821 különböző városba repültek a magyarok az év első 11 hónapjában a Kiwi.com-on keresztül, és közel 168 millió km-t tettek meg így. Országok közül Olaszország, városok közül pedig London volt a kedvenc.

Tudatosabb ünnepvárás

2023. 12. 13

A Klarna 15 országban összesen több mint 15 000 embert kérdezett meg egy felmérésben* arról, hogyan készülnek a karácsonyra. Az emberek 85%-a hetekkel karácsony előtt elkezdi az ajándékok beszerzését, aminek legfőbb oka az, hogy elkerüljék az utolsó pillanatos ajándékbeszerzéssel járó stresszt.

A kis herceg az Erkel Színházban  

2023. 12. 11

Antoine de Saint-Exupéry klasszikus művéből a Broadway Entertainment Group készített színházi produkciót, mely 2024. február 14-től Budapesten is megtekinthető az Erkel Színházban

Artisjus logó

Ami a világnak az All I want for Xmas, az nálunk az Ajándék 

2023. 12. 08

Ajándék, Legyen ünnep vagy A szürke patás? Melyek a legnépszerűbb hazai karácsonyi dalok, és kik azok a hazai dalszerzők, akiknek Magyarország kedvenc ünnepi slágereit köszönhetjük? A legnagyobb szerzői és lejátszási zeneadatbázissal rendelkező Artisjus először készítette el és tette közzé a legnépszerűbb hazai karácsonyi dalok toplistáját.  

A KER Toki Power már végfelhasználóknak is kínál zöld áramot Magyarországon

2023. 12. 05

A magyar vállalatoknak is egyre fontosabb a karbonsemlegesség. Éppen ezért az eddig hazánkban nagykereskedelemmel foglalkozó KER Toki Power AD már végfelhasználóknak is kínál származási garanciával rendelkező zöld áramot.

Párizs ünnepi fényei vonzzák a legtöbb magyart

2023. 12. 05

A magyaroknak a külföldi városok közül Párizs kapcsolódhat össze leginkább a karácsonnyal, hiszen a Kiwi.com foglalási adatai alapján ahogy tavaly, úgy idén is a francia fővárosba repülhet a legtöbb honfitársunk a közelgő ünnepi időszakban.

Artisjus logó

ŐK KAPJÁK A 2023-AS DÉRY-DÍJAKAT

2023. 12. 01

A magyar irodalmi élet egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező szakmai elismerésében részesül Ladik Katalin, Mohácsi István, Mohácsi János, Nagy Gabriella és Ilma Rakusa.