fbpx

Tréningek

A “know how” nem titok

A "know how" nem titok Célunk, hogy azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnék saját kezükbe venni cégük digitális kommunikációját átadjuk tapasztalatainkat, tudásunkat és megismertessük eszköztárunk titkaival, fortélyaival.

Ha a fenti kérdések közül akár csak egyre is igen a válaszod, iratkozz fel tréningünkre!

Célunk, hogy azon vállalatoknak, akik szeretnék saját kezükbe venni cégük digitális kommunikációját, átadjuk tapasztalatainkat, tudásunkat és megismertessük eszköztárunk titkaival, fortélyaival.  Az alapvető információkat egy kiscsoportos intenzív tréning során személyre szabottan tanítjuk meg a jelentkezőknek.

Olyan oktatási csomagot állítottunk össze, amely iránytűként kalauzolja végig a résztvevőket a digitális térben, rávilágítva a lehetőségekre, de megmutatva a buktatókat is. Több mint tízéves tapasztalatunkat könnyen értelmezhető és elsajátítható formában tolmácsoljuk.

Személyre szabott tréningünkkel együtt léphetünk a digitális térbe.

AGENDA Az ügyfelek üzeneteinek célba juttatása java részben a hatékony kommunikációs csatornák kiválasztásában és megfelelő használatában rejlik.

A digitális kommunikáció alapjai

Facebook

Google

A tréning időtartama: 2 x 3 óra

A tréning helyszíne: Próbakő Kommunikáció (1064 Budapest, Izabella u. 68B, II./16.)

Jelentkezz a személyre szabott tréningünkre!

NYOMON KÖVETÉS

Mi történik akkor, ha a tréning után még akadnak kérdések? Az ajánlat része a cégek munkájának nyomon követése.  Szükség esetén a tréninget követő 30 napig felhasználható (akár több részletben) egy összesen 1 órás telefonos/Skype tanácsadás.

ÁR

A személyre szabott tréning 120 000 forint + áfa áron vehető igénybe.

A TRÉNEREK

 

R. Nagy András

A Próbakő Kommunikáció ügyvezetője, a Worldcom PR Group nemzetközi ügynökséghálózat továbbképzésért felelős igazgatósági tagja. Évek óta oktat a budapesti Metropolitan Egyetemen, szakmai konferenciák rendszeres előadója. Ügyfelei között olyan cégek találhatók, mint az Unilever, a Panasonic, a Törley, a Lucart, a Rockwell Automation és a Filmbox csatornák.

 

 

 

 

 

elektromos gyalogosMucsi Márton

A Próbakő Kommunikáció digitális guruja. Korábban a budapesti Ludwig Múzeum közösségi média menedzsere volt. A Próbakőben a digitális kommunikáció és az ezzel kapcsolatos oktatás felelőse. Google AdWords kampányokat tervez és futtat, közösségi média tartalmat és hirdetéseket gyárt, WordPress alapú website-okat készít. Ezek mellett időről időre digitális tréningeket tart KKV-knak és nagyobb vállalatoknak egyaránt. Ügyfelei többek között: Palletways, Panasonic, Filmbox és Proenzi.

A "know how" nem titok Célunk, hogy azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnék saját kezükbe venni cégük digitális kommunikációját átadjuk tapasztalatainkat, tudásunkat és megismertessük eszköztárunk titkaival, fortélyaival.

A PRÓBAKŐ KOMMUNIKÁCIÓRÓL

Az üzenetek célba juttatásának titka a hatékony kommunikációs csatornák kiválasztása és megfelelő használata. A virtuális tér mára az összes korosztály elérésének első számú platformja lett.
Csapatunk digitális szolgáltatási portfóliója igen széles: közösségi média tartalommenedzsment és hirdetések kezelése, applikációk tervezése és kivitelezése, Google AdWords Search és Display, illetve YouTube pre-roll kampányok menedzsmentje, valamint online thought leadership pozíció elérése és digitális content menedzsment.

 

Ha érdekel, a “know how”, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

A thought leadership pozíció elérése és digitális content menedzsment.KÖZÖSSÉGI MÉDIA TARTALMAK

Ügyfeleink számára különböző közösségi média platformok (például Facebook, LinkedIn, Instagram) tartalmi stratégiájának kialakítását és online közösségeik napi szintű menedzsmentjét végezzük. Nemcsak szöveget írunk, hanem játékokat irányítunk, szükség esetén képi illusztrációkat készítünk vagy videós kontentet is gyártunk. Munkánk hatékonyságát rendszeres elemzésekkel értékeljük, ezekről riportokat készítünk. Social media content management referenciáink között olyan ügyfelek szerepelnek, mint a FilmBox, a Viasat tematikus csatornák, a Katedra Nyelviskola, a B.U., STR8 és az Proenzi.

 

Szeretnéd technikáinkat te is elsajátítani? Tréningünk segítségével lehetőséged nyílik rá.

SEM, SEO

 

A keresőmarketing (SEM, SEO), illetve a Google rendszerére alapuló hirdetések megkerülhetetlen digitális kommunikációs eszközök. Cégünk ezen lehetőségek kiaknázásában is jelentős tapasztalatokkal rendelkezik. A munka a stratégia kialakításával kezdődik, munkatársaink kulcsszóelemzést végeznek, és ezek alapján összeállítják az ideális listát. AdWords Search és Display Network kampányok esetében nemcsak a hirdetések előkészítését, hanem állandó finomhangolásukat is elvégezzük, és természetesen a költségvetést is menedzseljük. Ügyfeleink között megtalálható az ASTRA CEE, a Wienerberger és számos kulturális projekt.

 

 

Sajátítsd el te is fortélyainkat, jelentkezz a tréningre!

 

Jelentkezem a tréningre:


    Közösségi média tartalmakKeresőmarketingFacebook hirdetések

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.