Digitális tréningek

Lépjünk a digitális térbe!

Az ügyfelek üzeneteinek célba juttatása java részben a hatékony kommunikációs csatornák kiválasztásában és megfelelő használatában rejlik. A virtuális tér már nemcsak a fiatal digitális nomádok élettere, manapság szinte az összes korosztály elérésének első számú platformja lett. Csapatunk digitális szolgáltatási portfóliója igen széles: közösségi média tartalommenedzsment és hirdetések kezelése, applikációk tervezése és kivitelezése, Google AdWords Search és Display, illetve YouTube pre-roll kampányok menedzsmentje, valamint online thought leadership pozíció elérése és digitális content menedzsment. Személyre szabott tréningünkkel együtt léphetünk a digitális térbe.

A thought leadership pozíció elérése és digitális content menedzsment.

 

Közösségi média tartalmak

Ügyfeleink számára különböző közösségi média platformok (például Facebook, LinkedIn, Instagram) tartalmi stratégiájának kialakítását és online közösségeik napi szintű menedzsmentjét végezzük. Nemcsak szöveget írunk, hanem játékokat irányítunk, szükség esetén képi illusztrációkat készítünk vagy videós kontentet is gyártunk. Munkánk hatékonyságát rendszeres elemzésekkel értékeljük, ezekről riportokat készítünk. Social media content management referenciáink között olyan ügyfelek szerepelnek, mint a FilmBox, a Viasat tematikus csatornák, a Katedra Nyelviskola, a B.U.,  STR8 és az Art in the City. Vedd fel velünk a kapcsolatot és átadjuk a tartalomkészítéssel kapcsolatos fortélyainkat.

SEM, SEO

A keresőmarketing (SEM, SEO), illetve a Google rendszerére alapuló hirdetések megkerülhetetlen digitális kommunikációs eszközök. Cégünk ezen lehetőségek kiaknázásában is jelentős tapasztalatokkal rendelkezik. A munka a stratégia kialakításával kezdődik, munkatársaink kulcsszóelemzést végeznek, és ezek alapján összeállítják az ideális listát. AdWords Search és Display Network kampányok esetében nemcsak a hirdetések előkészítését, hanem állandó finomhangolásukat is elvégezzük, és természetesen a költségvetést is menedzseljük. Ügyfeleink között megtalálható az ASTRA CEE, a Wienerberger és számos kulturális projekt. Szeretnéd technikáinkat te is elsajátítani? Tréningünk segítségével lehetőséged nyílik rá.

A "know how" nem titok Célunk, hogy azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnék saját kezükbe venni cégük digitális kommunikációját átadjuk tapasztalatainkat, tudásunkat és megismertessük eszköztárunk titkaival, fortélyaival.

A “know how” nem titok

Célunk, hogy azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnék saját kezükbe venni cégük digitális kommunikációját átadjuk tapasztalatainkat, tudásunkat és megismertessük eszköztárunk titkaival, fortélyaival.  A legalapvetőbb információkat egy kiscsoportos intenzív tréning során személyre szabottan tanítjuk meg a jelentkezőknek. Olyan oktatási csomagot állítottunk össze, mely iránytűként kalauzolja végig a résztvevőket a digitális térben, megmutatva a buktatókat, de rávilágítva a lehetőségekre. Több mint tízéves tapasztalatunkat könnyen értelmezhető és elsajátítható formában tolmácsoljuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Közösségi média tartalmakKeresőmarketingFacebook hirdetések

Az ügyfelek üzeneteinek célba juttatása java részben a hatékony kommunikációs csatornák kiválasztásában és megfelelő használatában rejlik.

Agenda

A tréning időtartama: 2 x 3 óra
A tréning helyszíne: Próbakő Kommunikáció (1064 Budapest, Izabella u. 68B, II./16.)

Nyomon követés

Mi történik akkor, ha a tréning után még akadnak kérdések? Az ajánlat része a cégek munkájának nyomon követése.  Szükség esetén a tréninget követő 30 napig felhasználható (akár több részletben) egy összesen 1 órás telefonos tanácsadás.