
Fagyi gyorstalpaló – Havas Dóra és Kapusi Gerti vezetésével
Fagyigép nélkül viszonylag sok türelemmel, fagyigéppel viszont egy kis ügyességgel mi magunk is cukrászdaihoz közelítő minőségű fagylaltot tudunk készíteni. Hogy hogyan lehet krémes a házi fagyi és hogy az ételérzékenyeknek mire érdemes figyelniük? Mindezekben segít Havas Dóra és Kapusi Gerti, a TV Paprika Magazin műsorvezetője, illetve társműsorvezetője.

Ami mindenkit feldob – tiramisu világnap: március 21.
A világ talán legismertebb olasz desszertjét, a tiramisut először állítólag 1960-ban készítette el Trevisóban a Le Beccherie étterem. Azóta olyan népszerűségre tett szert, hogy világnapot is kapott, 2017 óta március 21-én tiszteleg előtte az egész világ, de legalábbis az édesszájúak.

A gulyásleves és a mákos guba a kedvencünk
Sok magyar igazán kreatívan veszi fel a kesztyűt az ételpazarlás ellen, ahogy ez kiderül a Kometa játékából is, amelyben Facebook és Instagram követőiket kérdezték kedvenc maradékmentő receptjeikről. A válaszadók remek ötleteket osztottak meg, a favorit egyértelműen a gulyásleves és a mákos guba.