
Ami mindenkit feldob – tiramisu világnap: március 21.
A világ talán legismertebb olasz desszertjét, a tiramisut először állítólag 1960-ban készítette el Trevisóban a Le Beccherie étterem. Azóta olyan népszerűségre tett szert, hogy világnapot is kapott, 2017 óta március 21-én tiszteleg előtte az egész világ, de legalábbis az édesszájúak.

A gulyásleves és a mákos guba a kedvencünk
Sok magyar igazán kreatívan veszi fel a kesztyűt az ételpazarlás ellen, ahogy ez kiderül a Kometa játékából is, amelyben Facebook és Instagram követőiket kérdezték kedvenc maradékmentő receptjeikről. A válaszadók remek ötleteket osztottak meg, a favorit egyértelműen a gulyásleves és a mákos guba.

Szalámi kisokos
A KOMETA Tudatos húsevő hírlevele a szalámik világába kalauzol, és a pontos definíció, eredet, tárolási tippek mellett 3 könnyen elkészíthető receptet is rejt.