
Fagyi gyorstalpaló – Havas Dóra és Kapusi Gerti vezetésével
Fagyigép nélkül viszonylag sok türelemmel, fagyigéppel viszont egy kis ügyességgel mi magunk is cukrászdaihoz közelítő minőségű fagylaltot tudunk készíteni. Hogy hogyan lehet krémes a házi fagyi és hogy az ételérzékenyeknek mire érdemes figyelniük? Mindezekben segít Havas Dóra és Kapusi Gerti, a TV Paprika Magazin műsorvezetője, illetve társműsorvezetője.

Hamburgerkép 2025 – így esznek hamburgert a magyarok
A hamburger iránti szeretet és elismerés világszerte hatalmas, olyannyira, hogy még világnapot is kapott. A TV Paprika a május 28-iki világnap alkalmából készített friss felmérésében* arra volt kíváncsi, mi magyarok hogyan esszük leginkább.

Jöhetnek az új ízek, a magyarok kedvence továbbra is a dobostorta
Tízből hét magyar készít tortákat, és a többségük nemcsak szülinapokra – mutatják a TV Paprika felmérésének adatai. A sütéshez való viszonyunk színes képet fest – van, aki a kreativitását éli ki benne, mások a biztos ízekre koncentrálnak, minden ötödik magyar pedig ugyan kétbalkezesnek tartja magát, de imád tortadíszítő műsorokat nézni.