fbpx

Sajtóközlemények #parkapcsolat hashtaggel

Sajtóközlemények #parkapcsolat hashtaggel

Az egyedülálló szülők fele olyan párt keres, aki cseppet sem hasonlít az exre

2017. 11. 30. – Az egyedülálló szülők 90%-a állítja, mindent megtesz majd azért, hogy az új párjával ne kövesse el a korábbi hibákat, derült ki a Padaam.com legfrissebb felméréséből. Mindenki vágyik arra, hogy új társra leljen, de csak 1% keres kifejezetten azért párt, hogy új apukát vagy anyukát találjon a családba. Az érintettek harmada el tudja képzelni, hogy a jövőben vállal még gyereket.

Mi kell a nőnek?

2017. 10. 11. – Mitől férfi a férfi, és mitől nő a nő? A Lovebox friss kutatásából kiderült, hogy az intelligens, humoros, fúrni és faragni tudó férfiak viszik a prímet a nők körében, míg a férfiak a humoros, őszinte és szexi nőkért vannak oda. A többség úgy látja, hogy már nincsenek hagyományos nemi szerepek.

Többet szeretkezünk, ha nyaralunk

2017. 06. 20. – Nyaralás előtt nem törjük magunkat, hogy formába lendüljünk, azonban így is szeretünk ismerkedni – derült ki a Lovebox.hu legfrissebb felméréséből. Nyaralás alatt gyakrabban szeretkezünk, de 5-ből 1 pár legalább egyszer veszekszik is. A Balaton még mindig a kedvenc helyünk, és ha közös a nyaralás, akkor közös a kassza is.

A magyar társkeresők egyértelműen „kutyások”

2017. 05. 11. – A társkeresők 83%-a szerint, akinek van háziállata, sosem magányos, és a közös állattartás jó hatással van a párkapcsolatokra. Minden negyedik ember szerint viszont háziállat mellett kevesebb idő jut a kapcsolatra, derült ki a Csajok és Pasik legfrissebb felméréséből.